4 Porții
5 min
25 min
30 min
Metoda de preparare
Veți obține un somon norvegian cu cuscus absolut delicios și sănătos cu ajutorul aparatului de gătit cu aburi Wolf!
Turnați 10 căni (2.4L) de apă în bazinul aparatului Wolf. Încălziți până la la 95 ° C, și acoperiți cu capacul. Puneți lămâile în apă.
Adăugați cuscusul în tavă. Adăugați un strat de sparanghel, după care finalizați cu somon. Turnați supa de pui în tavă și condimentați cu pătrunjel, sare și piper. Stropiți cu puțin ulei de măsline. Plasați tava în aparatul cu aburi. Acoperiți cu capacul și lăsați la abur timp de 14 până la 15 minute, sau până când somonul devine fraged.
Scoateți și serviți la cald.
Ingrediente
1 lămâie, tăiată felii
2 cești de cuscus uscat
20 bucăți de sparanghel
4 (170g) file de somon
1 1/2 ceașcă supa de pui
1/4 ceașcă pătrunjel proaspăt tocat
1 linguriță de sare
1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat
3 linguri de ulei de măsline