Ro
  • Engleză
2020 © All rights reserved.
Subzero-Wolf Romania Subzero-Wolf Romania
  • Home
  • Produse
  • Inspirație
  • Rețete
  • Companie
  • Contact
Ro
  • Engleză
Subzero-Wolf Romania
Home / reteta / Somon Norvegian la Abur cu Sparanghel și Cuscus

Somon Norvegian la Abur cu Sparanghel și Cuscus

inreteta
Porții

4 Porții

Timp de preparare

5 min

Timp de coacere

25 min

Timp total

30 min

Difficulty
1

Metoda de preparare

Veți obține un somon norvegian cu cuscus absolut delicios și sănătos cu ajutorul aparatului de gătit cu aburi Wolf!

Turnați 10 căni (2.4L) de apă în bazinul aparatului Wolf. Încălziți până la la 95 ° C, și acoperiți cu capacul. Puneți lămâile în apă.

Adăugați cuscusul în tavă. Adăugați un strat de sparanghel, după care finalizați cu somon. Turnați supa de pui în tavă și condimentați cu pătrunjel, sare și piper. Stropiți cu puțin ulei de măsline. Plasați tava în aparatul cu aburi. Acoperiți cu capacul și lăsați la abur timp de 14 până la 15 minute, sau până când somonul devine fraged.
Scoateți și serviți la cald.

Ingrediente

1 lămâie, tăiată felii

2 cești de cuscus uscat

20 bucăți de sparanghel

4 (170g) file de somon

1 1/2 ceașcă supa de pui

1/4 ceașcă pătrunjel proaspăt tocat

1 linguriță de sare

1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat 

3 linguri de ulei de măsline

CinăFel principalPrânz
12 Posts
admin
  • Chiftele
    Anteriorul ArticolChiftele
  • Următorul ArticolMușchi de Vită Slow Cooked
    Chiftele

Produse

  • Refrigerare
  • Gătire pe plită
  • Gătire prin coacere
  • Îndepărtare miros
  • Gătire in exterior
  • Cafea & Vidare

Companie

  • Companie
  • Sustenabilitate
  • Livrare
  • Inspirație
  • Contact

Urmăriți-ne

Subzero Wolf Romania

+4 0720333144
office@subzero-wolf.ro

subzero_wolf3

All rights reserved © 2020 Web Design Nesco Digital

Copy