Ro
  • Engleză
2020 © All rights reserved.
Subzero-Wolf Romania Subzero-Wolf Romania
  • Home
  • Produse
  • Inspirație
  • Rețete
  • Companie
  • Contact
Ro
  • Engleză
Subzero-Wolf Romania
Home / reteta / Mușchi de Vită Slow Cooked

Mușchi de Vită Slow Cooked

inreteta
Porții

6 Porții

Difficulty
3

Înainte de a începe

Nu există preparat mai gustos ca mușchiul de vită slow cooked care să încânte oaspeții la cină, însă este posibil să nu-l fi oferit niciodată de frica de a nu-l fi gătit corespunzător. Datorită modului Slow Roast al cuptorului cu convecție, obținerea cu succes a acestui preparat este garantată.

O cantitate de 1,5 – 3 kg este suficientă. Dacă se dorește, deși nu este necesar, carnea poate fi rumenită ușor pe grătar sau într-o tigaie, pentru un plus de culoare și aromă.

Este important să rețineți că, în timp ce modul de gătire Slow Roast vă va permite să amânați începerea procesului atât timp cât doriți, siguranța alimentelor poate deveni o problemă. În acest sens, nu se recomandă amânarea începerii procesului de gătit mai mult de câteva ore.

Metoda de preparare

1. Amestecați toate ingredientele într-un procesor alimentar până când obțineți consistența unei paste.

2. Întindeți amestecul obținut pe toată suprafața cărnii. Carnea poate fi gătită imediat sau poate fi marinată peste noapte, acoperind-o cu o folie de plastic.

3. Așezați friptura în tavă. Introduceți sonda de temperatură în centrul părții mai groase a cărnii, având grijă să acoperiți în întregime axul metalic al sondei. Introduceți apoi sonda în cuptor.

4. Selectați More> Slow Roast Sear> Beef și alegeți Tenderloin. Vă recomandăm un timp de 3 ore și 58 ° C pentru temperatura sondei.

5. După ce s-a finalizat timpul de gătire, opțional, puteți să mai rumeniți ușor carnea pe grătar pentru o aromă și mai profundă.

Ingrediente

2.5kg mușchi de vită

2 linguri de ulei de măsline extra virgin

1 legătură pătrunjel

1 legatură de coriandru

1 ceapă roșie mare

2 căței de usturoi

1 lingură de coriandru

1 frunză de dafin

1 lingură de piper negru

¼ ceașcă de ulei de rapiță

2 linguri de sare

Rozmarin măcinat

½ linguriță fulgi de piper

CinăFel principalPrânz
12 Posts
admin
  • Somon Norvegian la Abur cu Sparanghel și Cuscus
    Anteriorul ArticolSomon Norvegian la Abur cu Sparanghel și Cuscus
  • Următorul ArticolFriptură de Miel
    Somon Norvegian la Abur cu Sparanghel și Cuscus

Produse

  • Refrigerare
  • Gătire pe plită
  • Gătire prin coacere
  • Îndepărtare miros
  • Gătire in exterior
  • Cafea & Vidare

Companie

  • Companie
  • Sustenabilitate
  • Livrare
  • Inspirație
  • Contact

Urmăriți-ne

Subzero Wolf Romania

+4 0720333144
office@subzero-wolf.ro

subzero_wolf3

All rights reserved © 2020 Web Design Nesco Digital

Copy