6 Porții
Înainte de a începe
Nu există preparat mai gustos ca mușchiul de vită slow cooked care să încânte oaspeții la cină, însă este posibil să nu-l fi oferit niciodată de frica de a nu-l fi gătit corespunzător. Datorită modului Slow Roast al cuptorului cu convecție, obținerea cu succes a acestui preparat este garantată.
O cantitate de 1,5 – 3 kg este suficientă. Dacă se dorește, deși nu este necesar, carnea poate fi rumenită ușor pe grătar sau într-o tigaie, pentru un plus de culoare și aromă.
Este important să rețineți că, în timp ce modul de gătire Slow Roast vă va permite să amânați începerea procesului atât timp cât doriți, siguranța alimentelor poate deveni o problemă. În acest sens, nu se recomandă amânarea începerii procesului de gătit mai mult de câteva ore.

Metoda de preparare
1. Amestecați toate ingredientele într-un procesor alimentar până când obțineți consistența unei paste.
2. Întindeți amestecul obținut pe toată suprafața cărnii. Carnea poate fi gătită imediat sau poate fi marinată peste noapte, acoperind-o cu o folie de plastic.
3. Așezați friptura în tavă. Introduceți sonda de temperatură în centrul părții mai groase a cărnii, având grijă să acoperiți în întregime axul metalic al sondei. Introduceți apoi sonda în cuptor.
4. Selectați More> Slow Roast Sear> Beef și alegeți Tenderloin. Vă recomandăm un timp de 3 ore și 58 ° C pentru temperatura sondei.
5. După ce s-a finalizat timpul de gătire, opțional, puteți să mai rumeniți ușor carnea pe grătar pentru o aromă și mai profundă.
Ingrediente
2.5kg mușchi de vită
2 linguri de ulei de măsline extra virgin
1 legătură pătrunjel
1 legatură de coriandru
1 ceapă roșie mare
2 căței de usturoi
1 lingură de coriandru
1 frunză de dafin
1 lingură de piper negru
¼ ceașcă de ulei de rapiță
2 linguri de sare
Rozmarin măcinat
½ linguriță fulgi de piper