Ro
  • Engleză
2020 © All rights reserved.
Subzero-Wolf Romania Subzero-Wolf Romania
  • Home
  • Produse
  • Inspirație
  • Rețete
  • Companie
  • Contact
Ro
  • Engleză
Subzero-Wolf Romania
Home / reteta / Friptură de Miel

Friptură de Miel

inreteta
Porții

8 Porții

Difficulty
1.5

Înainte de a începe

Deși de-a lungul timpului friptura de miel a mai pierdut din popularitate – posibil din cauza modului în care era gătită și anume fiartă excesiv – aceasta devine o adevărată revelație gastronomică dacă este gătită corespunzător, la o temperatură adecvată, uimind prin gustul savuros. Iar sonda de temperatură simplifică întreg procesul.

Este important să aveți carnea dezosată înainte de preparare – acest lucru poate fi făcut chiar de măcelar.

Metoda de preparare – cu 2 zile înainte

1. Amestecații toate ingredientele într-un bol mic, cu excepția mielului

2. Întindeți amestecul pe întreaga suprafață a fripturii de miel, având grijă să lucrați deasupra unei hârtii de copt.

3. Înfășurați bine carnea de miel într-o folie de plastic, așezați-o într-o tavă sau pe o farfurie mai mare și păstrați-o la frigider timp de 2 zile.

Ziua coacerii

1. Scoateți mielul din plastic și așezați-l în tavă, pe suport. Introduceți sonda de temperatură în cea mai groasă parte a fripturii de miel, apoi introduceți tava în cuptor pe poziția 2 a raftului.

2. Introduceți sonda în recipient.

3. Setați cuptorul la 175 ° C pe modul de gătire cu convecție și setați temperatura de alertă a sondei la 52 ° C.

4. Gătiti până când a fost atinsă temperatura internă.

5. Folosind un termometru secundar, verificați dacă friptura a atins temperatura corespunzătoare.

6. Scoateți tava din cuptor și lăsați să se răcească timp de 20 de minute înainte de a tăia.

Ingrediente

2 kg de carne de miel dezosată

¼ ceașcă ulei de măsline extra virgin

¼ ceașcă boabe de muștar

¼ ceașcă frunze de ceapă tocate

2 linguri de cimbru proaspăt tocat

2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat

1 lingură de rozmarin proaspăt tocat

4 căței de usturoi

2 linguri de piper negru proaspăt măcinat

CinăFel principalPrânz
12 Posts
admin
  • Mușchi de Vită Slow Cooked
    Anteriorul ArticolMușchi de Vită Slow Cooked
  • Următorul ArticolPizza Proaspătă
    Mușchi de Vită Slow Cooked

Produse

  • Refrigerare
  • Gătire pe plită
  • Gătire prin coacere
  • Îndepărtare miros
  • Gătire in exterior
  • Cafea & Vidare

Companie

  • Companie
  • Sustenabilitate
  • Livrare
  • Inspirație
  • Contact

Urmăriți-ne

Subzero Wolf Romania

+4 0720333144
office@subzero-wolf.ro

subzero_wolf3

All rights reserved © 2020 Web Design Nesco Digital

Copy