6 Porții
10 min
20 min
30 min
Metodă de preparare
Într-un bol mare, amestecați toate ingredientele cu excepția ouălor și pezmetului, până când acestea sunt bine încorporate. Adăugați ouăle și amestecați temeinic. Adăugați pezmetul și apoi amestecați.
Formați chiftelele, aproximativ 2 linguri de amestec alocate unei chiftele. Aranjați-le într-un singur strat într-un vas de sticlă de 23 de 28 cm.
Introduceți vasul în cuptor pe poziția „1”.
Selectați modul Micro Roast setat la 230 ° C.

Ingrediente
230g carne tocată de vită
230g carne tocată de porc
¼ ceașcă de ceapă mărunt tocată
2 căței de usturoi mărunt tocați
2 lingurițe de sare
1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat
2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat
1/4 ceașcă de parmezan ras
1/2 ceașcă de pezmet sau panko japonez
1 ou, ușor bătut